Asociatia Brasovul Pedaleaza

Asociaţia Braşovul Pedalează îşi propune promovarea mersului pe bicicletă prin diferite proiecte şi evenimente specifice.

Asociaţia Braşovul Pedalează este iniţiativa a doi tineri braşoveni, Robert Lazar şi Alexandru Solomon, care, mulţumită pasiunii comune pentru bicicletă, doresc să promoveze acest mijloc de transport în toate felurile posibile.

Din proiectele active ale Asociatiei se pot mentiona:

  • Masa Critică

    Masa Critică este un eveniment internaţional la care participă biciclişti de toate vârstele şi care constă în parcurgerea unui traseu stabilit de dinainte. De obicei, Masele Critice se ţin în ultima vineri din fiecare lună. Scopul acestei manifestări este promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ şi sensibilizarea autorităţilor pentru a construi piste şi a sprijini iniţiativele ce au legătură cu acest mijloc de transport.

  • Recensământul bicicletelor

    Pentru o mai bună organizare a evenimentelor legate de mersul pe bicicletă, Asociaţia Braşovul Pealează doreşte să realizeze un recensământ al bicicletelor din oraş. Acest lucru ne ajută la conceperea proiectelor viitoare la care să ia parte bicicliştii.

  • Reciclarea de biciclete

    În dorinţa de a ajuta cât mai multe persoane să meargă pe bicicletă suntem hotărâţi să punem la dispoziţie un spaţiu pentru cei care doresc să doneze biciclete vechi sau de care nu mai au nevoie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s